Shoesme kinderschoenen BS5W501 c-army babyschoentjes - 4x1OTxDX

118,57€ 79,85€
Model: 4x1OTxDX
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

*
Omschrijving
Merk Shoesme
Naam Shoesme BS5W501 c-army
Nummer 390083002
Omschrijving
Deze army groene BS5W501-c babyslofjes komen uit de Babyproof Soft collectie van Shoesme.
Babyproof Soft is een unieke combinatie van een zacht leren slofje met een katoenen sok. Het sokje is naadloos gebreid en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het leren voetje heeft een elastiek op de voorvoet, waardoor het gemakkelijk aan te doen is en tevens goed aansluit. Het slofje is voorzien van een schattige sterrenprint en heeft een antislip voetvlak. Het is gemaakt op dezelfde leest als de Babyproof Smart babyschoenen van Shoesme. Daarom wordt er onderscheid gemaakt tussen links en rechts. Dit staat aangegeven op de hiel, net als de schoenmaat.

Maar al deze eigenschappen zijn eigenlijk maar bijzaak, want bovenal zijn ze gewoon super leuk en hip om te zien! In bijna alle kleuren worden ze aangeboden. Leuk om cadeau te krijgen en te geven, daarom zijn ze verpakt in een giftbox. Hierin zit tevens een informatieboekje over voetjes en de eerste stapjes. Met behulp van het meetsysteem in de giftbox kunnen ouders de voeten van hun kindje opmeten en een geschikt concept uitzoeken.

Informatie en onderhoud Babyproof Soft:
Voet
100% leer
Sok
75% katoen
23% polyester
2% elastane
Leren voet afnemen met een vochtige doek en sok kort laten weken en uitspoelen, zonder dat de leren voet nat wordt. Laat de sok aan de lucht drogen.
Kenmerken
Kleur Groen
Sluiting Instapper
Bekijk gebruikte materialen